Over IGM

IGM Holding B.V. is een inkoop- en marketingorganisatie in de Nederlandse sanitair markt. We zijn de naam achter de retailformules Baderie, Bad in Beeld en InstalCenter. We realiseren optimale inkoop- en verkoopcondities voor onze aangesloten franchisenemers. Met onze marketingactiviteiten zorgen we voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid in de markt.

IGM Badkamers & Installatie Franchise Formule
IGM Badkamers & Installatie Franchise Formule

Regn

We hebben inmiddels ook ons eigen merk, Regn, geïntroduceerd. Regn betekend in veel Scandinavische talen ‘regen’. Onder dit merk leveren we unieke kranen, accessoires en baden, vormgegeven volgens de Scandinavische designprincipes: strak, eenvoudig en van hoge kwaliteit.

IGM als werkgever

Als je bij IGM werkt maak je onderdeel uit van platte organisatie met enthousiaste collega’s. Van klantenservice tot logistiek, van marketing tot categorie- en formulemanagement, iedereen werkt aan één doel: op sanitairgebied iedereen -zowel consument als ondernemer- zo goed mogelijk adviseren.

Intern investeren we middels trainingen, seminars en workshops in jouw ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat je uitdaging houdt in je functie. Uiteraard staat werkplezier voorop. Naast de gezamenlijke jaarlijkse bedrijfsuitjes worden er regelmatig teamuitjes georganiseerd en staat er elke dag een verzorgde lunch klaar.

Onze geschiedenis

 • 2021

  Opening Distributiecentrum

  Om meer armslag te krijgen in de distributie van de sanitair-producten werd er besloten om in 2020?  in Tiel een eigen distributiecentrum van 950m2 te openen. Door de omvangrijke groei werd de locatie in Tiel al snel te klein en hebben we in 2022 ons nieuwe distributiecentrum in Zaltbommel geopend. Met een oppervlakte van ruim 5000m2 kunnen we zowel de consument als ondernemer nog beter voorzien van onze producten. 

 • 2020

  Introductie Regn

  In 2020 hebben we ons merk Regn geïntroduceerd. Regn betekent in veel Scandinavische talen ‘regen’. Scandinavië en met name het stijlvolle design dat ervandaan komt, waren dan ook dé inspiratiebronnen voor het merk Regn. Regn staat voor prachtige kranen, accessoires en baden, vormgegeven volgens de Scandinavische designprincipes: strak, eenvoudig en van hoge kwaliteit.

  2020

 • 2016

  Opening eerste Baderie vestiging

  De eerste eigen vestiging van Baderie is geopend in 2016. Door deze eigen filialen is het mogelijk om de stabiliteit en continuïteit nog verder te verzekeren.

 • 2015

  Opening fysieke Badkamerwinkel

  In 2015 was de eerste vestiging van Badkamerwinkel een feit. In Nieuwegein hebben we de eerste showroom geopend om consumenten nog beter te kunnen adviseren over onze producten en zo hun ideale badkamer te realiseren. Later waren er vier fysieke vestigingen.

  2015

 • 2015

  Oprichting installatievakwinkel.nl

  Na badkamerwinkel.nl werd in 2015 installatievakwinkel.nl geopend om ook installatiematerialen online te kunnen aanbieden.

 • 2013

  Oprichting badkamerwinkel.nl

  2013 stond in het teken van de oprichting van onze online winkels Badkamerwinkel.nl. Met de oprichting van deze webshops zijn we ingesprongen op de behoefte van de markt om online het assortiment sanitair en installatiematerialen aan te bieden. 

  2013

 • 2008

  Oprichting Bad in Beeld

  Bad in Beeld is ontstaan in 2008. Met Bad in Beeld ondersteunen wij de lokale ondernemer voornamelijk op het gebied van inkoop. De zelfstandig ondernemers van Bad in Beeld onderscheid zich hier omdat onze adviseurs de consument alleen adviseren en helpen de droombadkamer te realiseren middels een 3D ontwerp.   

  Meer informatie? Kijk dan snel op badinbeeld.nl.

 • 2004

  Oprichting IGM Holding B.V.

  IGM Holding B.V. is in 2004 opgericht. IGM Holding B.V. staat voor Inkoop Gerelateerde Marketing. We realiseren optimale inkoop- en verkoopcondities voor onze aangesloten franchisenemers. Met onze marketingactiviteiten zorgen we voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid in de markt.

  2004

 • 2001

  Oprichting InstalCenter

  In 2001 werd InstalCenter opgericht. Deze franchiseformule heeft inmiddels 35 vestigingen door heel Nederland. Het netwerk bestaat uit zelfstandig ondernemers met een eigen identiteit, waarbij het aanbieden van de diensten van een installatiebedrijf centraal staat. Zij bieden een maatwerkoplossing op het gebied van comfortabel, duurzaam en veilig wonen. Vanuit het hoofdkantoor in Geldermalsen ontzorgen we deze ondernemers op het gebied van inkoop en marketing. 

  Wil je meer weten? Ga dan naar instalcenter.nl

 • 1992

  Oprichting Baderie B.V.

  In 1992 is de coöperatie overgegaan in Baderie B.V.. Sinds de oprichting van Baderie eind jaren ’70 is er veel veranderd, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: een Baderie-vestiging heeft alles in eigen huis. Van ontwerp en styling tot installatie en afwerking. Natuurlijk is alles in handen van eigen vakmensen.

  Meer informatie? Kijk dan snel op baderie.nl.

  1992

 • 1979

  Oprichting Baderie

  In 1979 is door Sphinx Sanitair Baderie opgericht als coöperatie.

Ben je enthousiast geworden?

Ben jij al enthousiast om bij IGM te komen werken? We kijken uit naar je sollicitatie. Bekijk de vacatures via de button hieronder of stuur je CV naar ons toe.