InstalCenter: altijd deskundig, altijd dichtbij

InstalCenter biedt klanten vanuit bijna 40 vestigingen ruime keuze in verwarming, sanitair, elektra en klimaatbeheersing. De klant vraagt en de vakmensen van InstalCenter regelen alles, zowel advies en aanschaf als installatie. Als je voor InstalCenter werkt, heb je te maken met zowel consumenten als MKB-klanten.

Producten én diensten

Bij InstalCenter ben je als specialist bezig met een kwalitatief en compleet assortiment installatiematerialen en producten. Door middel van lokale en landelijke campagnes zetten we de diensten van onze InstalCenter-ondernemers op de radar omzodoende goed zichtbaar te zijn voor de consument. Gecombineerd met gunstige inkoopcondities en bevlogen duurzaamheidsexperts zijn wij een absolute meerwaarde.

Werken voor InstalCenter

Bij InstalCenter werken al 35 jaar verschillende specialisten. Van adviseurs en verkopers tot installateurs. De kracht van deze formule zit in het lokale karakter en de zeer goede inkoopcondities. Dat maakt InstalCenter tot een gezond en groeiende formule, waardoor het op alle niveaus en in alle functies fijn werken is.

Enthousiast? Ontdek onze vacatures